Äldre kåta kvinnor

äldre kåta kvinnor vill dejta, så även jagHär är jag, en av få äldre kåta kvinnor, eller är vi många? Jag vill hur som helst träffa en man, både för vänskap men också för sex. Många tror nog att sexlusten avtar med åren, lite sanning ligger det nog i det. Men även om man är äldre, som jag, så har man kvar en sexlust, den saken är klar. Sen att det inte är som när man var yngre, det är en annan sak, men lusten finns där. Kanske inte så ofta som förr men någon gång ibland är det skönt att ha sex. Dock är det svårt för oss äldre kåta kvinnor att hitta en sexpartner. Så jag ska vara lite modern och hoppas att en knullannons kan fungera även för mej.

Du som hör av dej är en mogen äldre man som också söker både vänskap och sex. Vi ska umgås och ha det trevligt tillsammans, ensamheten är ganska dryg om jag ska vara ärlig. Men så är det nog för många äldre idag och då får vi försöka göra det bästa av situationen. Jag är som sagt ganska säker på att jag inte är ensam och att där finns en trevlig man till mej därute någonstans. Jag hoppas att du finns i min närhet, exakt vart jag bor någonstans vill jag inte berätta här. Det får du veta när vi fått kontakt.

Fördelen med att dejta när man är äldre är att utseendet inte längre är det viktiga. Man duger som man är helt enkelt. Det viktiga är att vi har det trevligt tillsammans och trivs i varandras sällskap. Sen om vi kan krydda vänskapen med lite sex också, så är det en trevlig fördel. Finns du äldre mogna man här, som vill dejta mej och vara lite modern?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!