Äldre kvinna

kåt äldre kvinna vill dejta kåta mänJag är en äldre kvinna som söker en man för sköna stunder i sovrummet. Trots att jag är äldre ser jag ganska bra ut, min kropp är välbehållen med tanke på min ålder. Hur gammal jag är, det berättar jag inte här, det tar vi privat. Du vet väl att man aldrig frågar en kvinna om hennes ålder ;-). I hela mitt liv har jag haft ett aktivt sexliv, men då jag numera är ensam så blir det ingen sex. I min ålder raggar man inte på krogen och det är svårt att hitta en man för sex. Därför provar jag här och nu en sexannons och hoppas på svar från seriösa män.

Om tycke uppstår och vi är i ungefär samma ålder, då kanske det kan bli något mera. Men detta är inget jag förväntar mej eller ens söker efter just nu. Utan jag tar allt som det kommer och hoppas på det bästa. Man lever bara en gång och det är nu. Vad som händer imorgon det vet ingen, så det gäller att leva som om varje dag vore den sista. Det är så jag tänker och lever efter, då jag blivit lämnad så vet jag att livet kan förändras drastiskt från ena dagen till den andra.

Sex i alla former gillar jag och jag tror jag provat på det mesta och gillar också det mesta inom sex. Du är en man som har ett öppet sinne och du är en man som tar för dej. Du uppskattar en kvinna som är sej själv och som släpper alla hämningar i sängen. Så, vill du dejta mej, en äldre kvinna och se vart livet för oss? Jag finns i närheten av Stockholm!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Äldre kvinna”

Lämna en kommentar