Är jag en sexig brunett?

jag är en kåt sexig brunett som söker sexMin fråga till er killar: Är jag en sexig brunett? Eller är jag för gammal för det, jag är över 40 nämligen, utöver det så är jag en mullig kvinna. Och kroppen min har fått sina törnar genom åren, så är det ju. Perfekt är jag inte, vem är det liksom?! Ingen om du frågar mej! Strunt samma, det är som det är i vår värld, ytligt och opersonligt. Men nu till saken. Jag är en mogen kvinna som söker en trevlig man att umgås med och jag vill börja typ tvärtom denna gången.

Tänker så här, jag vill ha en man att leva tillsammans med. Men att hitta denna mannen är inte enkelt i min ålder, en mogen kvinna med ett bagage och historik. Plus att många i min ålder är redan i förhållande, de bästa brukar vara upptagna ju. Men det finns alltid undantag såklart och det är dej jag hoppas att finna här. Så, att börja tvärtom innebär för mej att vi börjar med en sexrelation. Därefter tar vi allt som det kommer, utan någon press, stress och en massa krav. Vi njuter i nuet och har det skönt tillsammans.

Sen tar vi allt som det kommer i en lugn och sansad takt, jag vill inte stressa fram nåt. Det är inte säkert vi klickar, det kan man ju inte säga, utan det bästa är att ta det lugnt och lära känna varandra. Blir vi ett par i slutändan så är det ba, om inte, tja, då har vi iallafall haft roligt på vägen. Sex är för mej mycket viktigt i ett förhållande, därför vill jag prova detta och se vad det kan ge. Gillar du en sexig brunett och vill dejta mej och se vad framtiden har i sitt sköte till oss? Vi hörs snart!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Är jag en sexig brunett?”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!