Bilder på fittor

bilder på fittor, varsågod här är min trånga håriga fittaKillar en fråga till er, varför är bilder på fittor så populärt? Jag som frågar är en ung kåt tjej med en hårig fitta som jag fläker upp här och nu! Det är ju det ni vill ha, kanske inte en fitta med en stor buske, men det är det jag har. Så gillar du en buske mellan benen på en tjej så läs vidare. Jag vill sexdejta kåta killar och jag vill precis som er killar, bara knulla. Det som gäller är engångsligg, inget annat, kan ni killar så kan jag. Bara för att jag är tjej så betyder det inte att jag är präktig och låtsas att jag är så jäkla ordenligt. För det är jag inte hehe.

Nu vet jag att buske inte är så populärt och fråga mej inte om jag vill raka av mitt fitthår. För det gör jag aldrig, jag är en bestämd ung tjej och jag gör som jag vill. Om du kan tämja mej så får du en guldmedalj, ännu har ingen lyckats hehe. Nu är det också så att jag gillar lite hårdare tag i sängen, men inte så att det gör skitont. En dask på rumpan och att du håller hårt i mej, det gillar jag. Något jag också gillar är 69an, den är skön och jag vill vara ovanpå dej och jag suger dej tills du kommer. Om jag sväljer? Jaaaa det gör jag, jag älskar sperma, jag lär komma samtidigt som du sprutar.

Som du nog fattar så är jag en erfaren ung kåt tjej som vet precis hur jag vill ha det. Har inte många bilder på fittor, en duger nog?! Söker dej kille/man i lämplig ålder för engångsligg och bara en massa sex, finns du här? Och framförallt, vill OCH vågar du träffa mej irl?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!