Bisexuell man söker

gift bisexuell man söker sex med en annan manTjenare, jag är en bisexuell mogen man som är i 50 års åldern som är gift. Jag söker en annan man som vill träffas för skön sex ensam med mej och längre fram med frugan också. Men till en början är det du och jag som ska träffas och ha det skönt tillsammans. När tiden är mogen vill frugan också vara med, hon tänder på att se när jag myser med en man. Vi har haft en man som vi träffat regelbundet men han har flyttat utomlands så därför söker vi en ny man nu. Det är regelbundna sexträffar jag söker, inga tillfälliga engångsligg.

Jag har en skön kuk säger frugan och kuken är grov och ådrig, en riktigt fin gubbkuk med andra ord. Frugan och jag har ett fantastiskt sexliv och sedan vi involverade en person i våra sexlekar. Så har sexlivet blivit ännu bättre, därför var det lite tråkigt att mannen vi träffade förut flyttade. Men det är bara att ta tag i saken och söka efter en ny kåt man som vill träffa oss. Vi tror att du är i vår ålder, plus-minus några år, det är inte så noga, så länge som vi trivs i varandras sällskap. Du är noga med hygienen och du får mer än gärna vara rakad.

När vi träffas alla tre så ska vi ha en skön trekant där frugan står i centrum. Men så vill hon också titta på oss samtidigt som hon knullar sej själv med dildon. Vi har ett öppet sinne och vi kan njuta hämningslöst, så sexet kommer att bli bra. Är du en bisexuell man så hör av dej så att vi kan få kontakt. Vi kan med fördel ses hemma hos oss, frugan åker till en väninna när du kommer hit första gångerna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Bisexuell man söker”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!