Bra sex

bra sex sökes av mullig mogen kvinnaDet är skitsvårt att hitta bra sex, jag som söker är en kåt mogen kvinna i mina bästa år. Jag är väl inte direkt kräsen men jag vill sexdejta en seriös kåt man. Det är just det som är det svåra att hitta, en SERIÖS man. Det verkar mest vara en massa snack och liten verkstad och jag blir snart galen. Att det ska vara så svårt att vara seriös!!! Men jag gör ett nytt försök, jag är en envis mogen kvinna, så jag ger mej inte i första taget!

Jag söker en kåt man som är lagom mogen, inte för ung och inte för gammal. Själv är jag 47 år och är en mullig kvinna, eller fet, jag vet inte, men jag ser ut som jag gör med några/många kilo för mycket. Det är kanske därför jag inte får några seriösa svar, för att jag är lite större än normalt. Möjligt, men då får det vara så, jag är den jag är och gör inte om mej för att passa någon annan. Jag är nöjd med mej själv, även om jag gärna gått ner några kilo, men nu är det som det är. Du får ta mej som jag är, annars kan det kvitta.

Du får gärna vara modell större du också, men inte fet, för det gillar jag inte. Det jag däremot gillar är när en man är manlig och inte fjantar runt och är feminin. Vi ska ha bra sex, vi ska inte gifta oss, vi ska ha kravlösa sexträffar och träffas när lusten faller på. Hur svårt kan det vara att hitta den mannen? Nu ställer jag mitt hopp här och nu och hoppas på det bästa. Finns du här och är du seriös och vill träffa mej irl ganska snart?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!