Busig singelkvinna

busig singelkvinna söker dito manHej, jag är en busig singelkvinna som vill hitta på sådant som är lite udda. Men också sådant som är ”normalt”, vad nu normalt är. Ingen kan tro detta om mej, för jag är så ordentlig och gör aldrig något utanför boxen. Men nu ska jag göra det för nu ska jag leva livet fullt ut, jag som alla andra har sexuella fantasier som nu ska förverkligas. Livet blir för tråkigt när man ska vara så ordentlig alltid, det har jag kommit fram till.

Så nu söker jag en kille som också är lite galen, precis som jag är. Jag är iallafall i fyrtioårs åldern, har levt och lever ett bra liv och vill träffa män i min egen ålder. Vad jag fantiserar om vill jag inte ventilera här och nu helt öppet, det får vi ta privat. Men jag kan väl säga att så udda är det nog inte, men för mej är det udda. Sen vill jag även ha vaniljsex, såklart, jag saknar sex nu när jag är en singelkvinna. Det är inte helt lätt att hitta en bra man för det, så jag hoppas att du finns här.

Jag tänker att vi ses regelbundet och utforskar vår sexualitet tillsammans. Du har säkert också sexuella fantasier som du vill förverkliga. Det hade varit roligt om vi kunde umgås som vänner också, så vi blir knullkompisar. Sex och vänskap, det är helt perfekt, inga krav, inga måsten, utan vi ses när vi själva vill det. Om det sen blir flera ggr i veckan eller bara lite då och då, det får vi se. Så, vill du dejta en busig singelkvinna och se vad det kan ge? Vad väntar du på, hör av dej så vi kan ses snart!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Busig singelkvinna”

  1. Hej! Jag läste din annons och det verkar som att du skrev till mig. Om 23cm räcker så är ord onödiga, kontakta mig så tittar vi på detaljerna. Puss puss

    Svara
  2. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse.
    Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!