Dejta online

mogen kvinna 60 plus vill dejta onlineHejsan! Jag är en äldre kvinna som är 60 plus och nu ska jag prova dejta online. Det har jag naturligtvis aldrig gjort, men nyligen skaffade jag dator och ser att det är vanligt idag. Då jag lever ensam sedan en tid tillbaka, så kanske dejting online är något för mig. Att vara ensam är inget jag trivs med på något vis, jag vill träffa någon trevlig man att umgås med. Naturligtvis tycker jag om sex och vill gärna ha det, trots att jag är äldre. Därför har jag hittat hit till denna sexbloggen och gör ett försök. Jag är novis på detta område, det är första gången. Men jag är en pigg 60 plussare och är villig att chansa och jag hoppas på det bästa.

Jag ser framför mig att jag träffar en äldre stilig man som vill bli min vän och förhoppningsvis också min älskare. Du ska vara en aktiv och social man, då tror jag att vi kan ha mycket trevligt tillsammans. En gubbe som är soffliggare är inte alls någon man som attraherar mig. Du och jag ska ut och röra på oss och gå långa promenader, vi ska laga god mat tillsammans. Vi ska umgås som ett par, men vi ska inte bo tillsammans, utan vara som det så populärt heter, särbos.

Vi ska också ha sex, så du måste fungera sexuellt med eller utan hjälpmedel och tabletter! Jag är mycket fysisk av mig och därför vill jag prova att dejta online. Här finns säkert gubbar som söker detsamma som jag söker. Om man inte försöker så kan man inte heller finna, jag chansar och hoppas på det bästa. Finns du snälla och trevliga man här? Ska vi ta ett glas rött och språka lite?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Dejta online”

  1. Hej! Du ser ut att vara en väldigt stilig kvinna din kropp på bilden ser inte ut att vara en dag över 50 även om ålder bara är en siffra . Jag skulle gärna vilja lära känna dig mer stiliga kvinna . Så hör gärna av dig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!