Dominant man

mogen kvinna söker erfaren dominant manHej alla trevliga män, här finns jag och jag söker en dominant man som kan inviga mej i den dominanta världen. Vem jag är? Jag är en mogen kvinna som nyligen skiljt mej efter många års äktenskap. Tyvärr hade jag en make som var hämmad sexuellt och han kunde inte och ville inte tänka utanför boxen. Jag däremot är mer öppen för att prova nya saker i sängen och det ska jag göra nu. Då jag i många år varit nyfiken på dominanta lekar i sängen och lite hårdare tag så söker jag en man som har erfarenhet utav det.

Jag tror att du också är äldre och mogen och såklart måste du vara en bestämd man. Du ska lära mej allt om dominanta lekar och styra mej enligt dina önskemål, jag lyder lydigt. Som person är jag ganska undergiven, snäll och har alltid låtit andra bestämma över mej. Är rädd att jag bara älskar hårdare tag och dominanta lekar och ångrar att jag inte gjort detta tidigare. Men man ska inte gråta över spilld mjölk, det gör ingen nytta.

Så därför vill jag snarast möjligt träffa en dominant man för sköna sexmöte. Smärta och skönt hör ihop, tror jag iallafall, dock inte alltför mycket smärta, det ska vara lagom tror jag. Men som sagt jag är oskuld på området så jag kan bara gissa och fantisera. Jag hoppas du finns här och att du vill träffas. Vi börjar som vänner, för om vi ska kunna njuta fullt ut så måste vi lita på varandra. Vi kan ju börja med en fika, sen kanske lite ”vanlig” sex och sköna knull, det hade varit nice. Är du här och är du redo att träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Dominant man”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!