Erotisk massage

kåt kvinna vill ha erotisk massage med kåt manJag vill träffa en man och ha skön sex och erotisk massage tillsammans med. Långa förspel och mycket mys, det går jag igång på. Frågan är om det finns någon man här som vill njuta tillsammans med mej? Är 32 år, singeltjej, ser ganska bra ut, kanske en sjua på en skala på tio. Du är en kille som gillar att ta det lugnt i sängen och som uppskattar långa förspel. Även om man inte är ett par, så kan man ha passionerad sex. För det kan man nog kalla det jag söker för, just passionerad sex.

Vi träffas hemma hos mej, det är första gången vi ses, men vi har snackat mycket på nätet. Jag bjuder på en god middag och vi delar en flaska vin och vi är pirriga, vi vet båda vad som ska hända. Helt plötsligt ber jag dej att följa med mej in i sovrummet och du lägger dej på rygg på sängen. Jag tar av dej dina kläder, du ligger nästan naken, du har kalsongerna på dej. Men dom börjar bli trånga, jag ler nöjt och tar av mina kläder, jag är helt naken. Tar fram massage oljan och börjar massera dej försiktigt. Du skakar av kåthet och ditt praktstånd får mej att bli tokig.

Jag tar av dej kalsongerna, kuken är fri, hård som få och mängder med kuksaft. Vilken kvinna kan motstå det? Inte jag, så jag suger av dej, men slutar så fort jag känner du är på väg att komma. Sen lägger jag mej på rygg på sängen, ger dej massage oljan. Vad händer sen? Får jag också erotisk massage? Jag måste få träffa dej, du som tänder på detta lika mycket som jag gör! Vad väntar du på????

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!