Fredagsmys

kåt kvinna söker fredagsmysHejsan! Jag är en mogen kvinna som söker en mysig mogen man för fredagsmys! En helg med mycket mys och gos, god mat och härlig sex! Jo, man kan ha det så med en person man aldrig träffat förut. Det tror jag iallafall och hoppas på. Jag har fullt upp i veckorna men helgerna är så tråkiga eftersom jag mest är hemma då. Festat har jag inte gjort på länge, det ger mej inget. Visst går jag ut och partajar ibland men det är väldigt sällan nuförtiden. Och att ta hem one night stand från krogen det har jag helt slutat med.

Som singeltjej (ja jag ser mej som tjej fast jag är äldre) så saknar man närheten som man har när man är två. Men också att fixa käk tillsammans och inte minst att ligga och skeda i soffan. Sen får jag inte glömma det viktigaste, sexet, men det är grande finale om man säger så. När vi umgås så är det ett långt förspel som exploderar på kvällen när vi ska gå och lägga oss. Natten ska vara allt annat än lugn, sängen ska gunga och vi ska njuta. Sex är så viktigt för mej och jag hoppas att vi har bra sex så vi vill träffas igen.

Sugen på att ha fredagsmys med mej lite då och då? Inte för ofta men inte heller för sällan. Jag tänker mej att vi kan umgås hela helgen, ifall vi bor en bit ifrån varandra. Då blir det en myshelg och det hade varit härligt. Du är en man som är över 30, seriös i detta och söker samma som jag söker. Själv är jag nånstans mellan 30 och 40, singel och sugen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Fredagsmys”

  1. Hej! Hittade du vad letar du efter?
    Jag läste din annons och det verkar som att du skrev till mig. Om 23cm och motståndet hos en tjur räcker så är ord onödiga, kontakta mig så tittar vi på detaljerna.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!