Frisinnad kvinna

mogen frisinnad kvinna söker manNi män som gillar en frisinnad kvinna ska fortsätta läsa min sexannons. Jag har som sagt ett fritt sinne för sex, jag är spontan och jag tycker om att tänja på gränserna. Nu söker jag en dito man, du är från 25 år och uppåt och själv är jag i 40-års åldern och ser riktigt bra ut. Nu är det så att jag vet att en del män inte alls är öppna när det kommer till sexet. Varför det är så har jag ingen aning om men vi är alla olika. För mej är det viktigt att du också är frisinnad. Och att vi är på samma plan och även på samma plats i livet är också viktigt. Jag har gått igenom familjelivet och lever numera som singel och trivs bra med det. Vilket innebär att jag inte alls är intresserad av att stadga mej på länge om ens någon gång i framtiden.

Mitt liv är bra, jag har bra jobb och jag lever ett gott liv, detsamma gäller dej. Du ska tycka om att resa, både på sol och vinter resor men även weekendresor. Jag styr själv mina arbetstider och har möjlighet att åka iväg en vecka lite då och då. Något jag gillar är att bara dra iväg på en veckas semester, gärna till en plats där solen skiner och det finns nakenbad. Så att du också ska gilla att sola och bada naken är ett krav.

Jag är som sagt en frisinnad kvinna, men jag är det med stil och klass. Att tex. vräka ut sej naken på nätet, det är under min värdighet, det ska vara lite mystik, det är läckert. Du som hör av dej måste skriva nu, så att vi kan hitta varandra och påbörja vår sensuella resa tillsammans, är du redo?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!