Ful mogen kvinna

ful mogen kvinna söker en trevlig manHej på dig! Jag är en ful mogen kvinna som är öppen för en relation med en man som uppskattar personlighet mer än utseende. Jag är medveten om att mitt utseende inte alls är fördelaktigt. Men mitt inre är desto vackrare. Du som hör av dig behöver inte heller vara någon snygging. Jag tycker det är finare och mer attraktivt med en bra personlighet. En polerad yta tilltalar sällan mig. Ofta när ytan är snygg så är det konstgjort nuförtiden och det tycker jag ser hemskt ut. Då är jag hellre mig själv och inte vacker, sådan är jag.

Jag söker en riktig kille/man som vill ha en nära relation med mig. Någon jag kan kela med, ha sex med och som är min bästa vän. Jag vill ha någon som ser förbi ytan och uppskattar mig för den jag är. Du ska också vara lika öppen och ärlig som jag är och också uppskatta det inre högre än det yttre. Det är viktigt för mig att ha en kille/man som är medveten om att skönhet kommer från insidan. Och så är det också så att jag söker någon som är redo för en seriös och stadig relation.

Som en ful mogen kvinna så har jag en stor portion humor och jag är lojal mot de som förtjänar det. Dessa egenskaper vill jag att du också har. Om du tror att du kan träffa mej för att ha en sexträff och sen sticka. Du lär inte lyckas, för sex är inget jag har med vem som helst och inte direkt när man träffats. Om du är seriöst intresserad av att lära känna mig bättre så kan du väl skriva en rad. Så kan vi se om det klickar mellan oss. Stor kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!