Gå på sexklubb

mogen kvinna söker sällskap på sexklubbHallå där! Jag är en självständig och frisinnad mogen kvinna som söker efter någon som vill följa med mig till en sexklubb. Är öppen för att träffa en man eller kvinna eller ett par som är likasinnade och oblyga. Vill inte gå ensam och därför söker jag någon att gå med. För detta handlar ju om sex och lust, på en eller flera. Endast fantasin har gränser här, det är så härligt om du frågar mig.

Är som sagt en mogen kvinna och jag har fyllt 40 men inte 50 och jag är alltid mig själv. Kan väl säga att jag är i gott skick för min ålder, tar hand om min kropp så gott jag kan. Jag är en naturlig själ helt enkelt, det du ser är det du får, typ så. Jag älskar att experimentera med sex och njutning, det är något särskilt. Speciellt nu när jag blivit ensam efter ett långt förhållande. Och jag tror att en sexklubb kan vara den perfekta platsen för mig att göra det.

Tex. så har jag länge varit nyfiken på att ha sex med andra kvinnor och det vill jag nu prova. Dock vet jag inte om jag är bisexuell men det tror jag, är ganska säker tom. Jag söker någon som är lika öppen och frisinnad som jag är och som är redo att uppleva nya saker. Om du är en kåt man, kvinna eller ett kåt par som söker efter liknande sexuella erfarenheter. Eller som brukar gå på sexklubb och som vill ta med mig, så vill jag ha kontakt med dig. Vi ska ha sex både tillsammans och med andra! Hör av dig så att vi kan få en första kontakt, sen ser vi om det slutar på en härlig sexklubb. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar