Gift kvinna

gift kvinna söker älskare brevid äktenskapetHejsan, jag är en gift kvinna och som så många andra kvinnor som är gifta så får jag för lite sex hemma. Därför söker jag nu en älskare brevid mitt äktenskap, en man som är från 30 och upp till 55 år! Det är ledsamt att jag ”måste” vara otrogen, men tyvärr är det så eftersom jag inte får vad jag behöver på hemmaplan. Ni som har synpunkter på otrohet, helt okej för mej, men detta är mitt val och mitt liv. Det jag behöver är att träffas 2-3 gånger i månaden eller så ofta vi båda har tid och hinner. Min sexlust är väl ganska normal, men som det är nu får jag sex varannan månad. Och det räcker inte för mej.

Kondom är ett krav, det förstår du nog, jag har ju sex med min man också. Och jag gissar att du har sex med andra när vi inte träffas. Om du är en gift man så är det en fördel men inget krav dock. Vart någonstans vi ska ses, det får vi se, hemma hos mej funkar det av förklarliga skäl inte. Men vi hittar nog på något bra ställe där vi kan ses, sånt löser sej, det är bara detaljer. Det viktiga är att vi har bra sex de gånger vi ses, gärna med långa förspel med mycket slick och sug. Om du kan ha sex mer än en timme är det ett plus. Vi måste utnyttja tiden vi har tillsammans och jag hoppas att du är en uthållig man.

Vi pratar lite på nätet, känns allt bra så går vi vidare med ett videosamtal (ej naket). Om det känns bra så långt så bestämmer vi en dag, tid och plats där vi ska checka av kemin. Vill du träffa mej, en gift kvinna? Vi hörs!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Gift kvinna”

  1. Hej! Jag läste din annons och det verkar som att du skrev till mig. Om 23cm räcker så är ord onödiga, kontakta mig så tittar vi på detaljerna. Kram kram 😋😘💐

    Svara
  2. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse.
    Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!