Gift mogen kvinna

gift mogen kvinna ska vara otrogenHejsan! Jag är en gift mogen kvinna som ska ha en hemlig älskare sidan om mitt äktenskap. Du är en man som har ett öppet sinne för sex och som också är upptagen, gift eller sambo. Det finns alltid en anledning när jag gör något som är ”förbjudet” och så är det nu också. Dock är det inget jag går in på här i offentligheten då jag anser det är privat. Du som hör av dej ska vara en mogen man som har förstånd att hålla vår sexaffär hemlig. Vi kommer att ha sexmöten lite då och då, vi ses helt enkelt när vi har tid!

Jag skrev att du ska ha ett öppet sinne för sex. Detta av den anledning att jag levt i ett ganska sexlöst äktenskap i många år. Det finns så mycket jag vill prova på i sexens underbara värld. Jag ska se till mitt eget bästa från nu och nu ska jag förverkliga alla sexfantasier jag haft under åren. Det är några stycken kan man säga, så det ska vi bla. göra. Men vi ska ha vanlig sex också, som du nog förstår så är jag inte tillfredsställd på väldigt länge. Oerhört frusterande kan jag berätta, men nu ska detta ändras på.

Män som är män attraherar mej och du ska vara uthållig och du ska kunna hantera din kuk oavsett storlek. Jag är inte som andra kvinnor, jag bryr mej inte om ifall du har en stor eller liten kuk. Det jag bryr mej om är att du kan hantera den och göra det skönt för mej, en gift mogen kvinna. Du är renlig och vän av tvål och vatten och sugen på att ses i verkligheten ganska snart.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Gift mogen kvinna”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!