Hängbröst

kvinna med fula hängbröst söker en trevlig manJag har så fula hängbröst och jag är inte så snygg och jag är ganska stor. Mitt självförtroende är inte på topp och jag är en ganska ensam kvinna, som du nog förstår. Nu vill jag träffa en man lite ibland, kanske nån helg när du har tid. Jag har tid när som helst på helgerna, så jag hoppas att du vill träffa mej och förgylla mitt liv. Jag kan inte ses i veckorna för då jobbar jag, jag har ett heltidsjobb och ett deltidsjobb. Så jag har inte tid, ork och lust att umgås i veckorna så att du vet det. Men mina helger är ensamma och tråkiga, känner du samma?

Som du förstår så tycker jag om sex, annars hade jag inte skrivit min sexannons här på denna sexbloggen. Men jag behöver lite mer än bara sex av dej, jag vill att vi ska vara kompisar också. Vi ska kunna prata om allt mellan himmel och jord, men inte politik, jag står till höger politiskt, det bör du också göra. Även om vi inte ska prata politik så kanske det är oundvikligt med tanke på hur allt ser ut i vårt land.

Du har inga problem och du använder absolut inte droger, det är det värsta jag vet. Men du ska kunna ta ett glas vin eller två, eller en drink och göra det med måtta. Jag älskar att dela en flaska vin och lösa världsproblemen, det är mysigt. Men jag har ingen att göra det med, vill du?

Sex kanske vi kommer att ha, även om jag har fula hängbröst och inte är någon snygg kvinna. Mitt inre är fint, jag har ett gott hjärta och är omtänksam och snäll mot de som behandlar mej väl. Jag har inga krav på ditt utseende, bara att du också ska ha ett gott hjärta. Finns du här någonstans? Du är kanske lika ensam som jag är, jag vet att det finns många som är ensamma. Det är ju inte kul att vi sitter ensamma i varsin lägenhet och har det tråkigt. Då är det roligare om vi kan träffas. Om vi sen blir kära är det ett plus såklart, men inget jag förväntar mej. Men sex hade varit nice att ha, det var väldigt länge sen för mej.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!