Har jag en sexig fitta?

ung kåt tjej med en sexig fittaUng kåt tjej här, jag undrar om du tycker att jag har en sexig fitta? Jag tycker den är fin men kanske lite för stora yttre blygdläppar?! Är vaxad och allt hår har jag tagit bort denna gången, blev brasiliansk vaxning. Visst är det läckert, det är så lent och fint, en helt annan känsla än när man rakar fittan, då blir det så stickigt. Nu söker jag en äldre man som vill bli min sexlärare, en man som gillar min fitta. Du är över 40 och jag är 20 jordsnurr, det är lite spännande med stor åldersskillnad. Jag har aldrig haft sex med någon som är äldre, så det är extra spännande. Jag är inte så erfaren som du förstår, jag måste få lära mej hur man har bra sex.

Så därför söker jag en äldre man som kan lära upp mej. Jag är en duktig elev och jag är lättlärd och jag är en kåt ung tjej, tro mej!! Pillar konstant på mej själv, det är så svårt att låta bli. Nu är jag lite orolig att jag är nymfoman och att det inte är helt normalt att vara kåt jämt. Men det är kanske normalt, vad vet jag. Får se om du kan göra så att jag kan låta bli att pilla på mej själv. För ofta är väl inte bra? Jag vet inte, men du vet kanske?

En skön gubbkuk ska tränga in långsamt i min trånga fitta. Du ska knulla mej sakta in och sakta ut och göra det tills vi båda kommer, helst samtidigt. Sen vill jag att du ska runka till mej, jag har en sexig fitta. Vill du runka till mej när jag pillar på mej själv? Jag hoppas det, det är en sexfantasi jag haft länge. Puzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!