Hård sex

kåt kvinna vill ha hård sex med en äldre manJag vill ha hård sex, jag vill att du daskar mej på rumpan, du ska uppfostra mej, jag är olydig. Kåt kvinna söker kåt dominant man för hård sex och mycket bestämda rollspel. Detta är helt nytt för mej, jag har tyvärr inte fått prova på det, de män jag träffat har inte haft intresse för det. Så därför provar jag en knullannons och hoppas att här finns en man som är dominant och som vill fostra olydiga mej. Jag vet inte riktigt hur hård sex jag vill ha, men lite smärta tror jag, men inte för mycket. Så det är bra om du är erfaren inom dominanta lekar.

Jag är en snygg kvinna, ser riktigt bra ut sägs det, har en sexig kropp och snygg rumpa. Tycker du jag är läcker bakifrån? Det tycker jag, det är min bästa sida, den måste jag bara visa. Är lite upphetsande att lägga upp nakenbilder på nätet, det har jag aldrig gjort förut. Vill du daska min rumpa, kanske med en nätt liten piska? Jag vill, det rinner till i fittan bara jag tänker på det. Jag ser helst att du är en äldre man, så du får gärna vara 40 år eller äldre. Detta för att jag tror att äldre män är mer dominanta och erfarna i detta. Sen har jag länge drömt att få ha sex med någon man som är bra mycket äldre än mej. Hur gammal jag är, tja, det spelar inte så stor roll, men jag är en lagom mogen kvinna.

Söker kåta män som vill köra lite hårdare tag och förstår att vi först måste lära känna varandra. Innan vi släpper loss till 100%. Kåt och sugen? Det är jag och jag väntar på dej, så vad väntar du på???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Hård sex”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!