Hemlig älskarinna

jag vill bli en gift mans hemlig älskarinnaHej alla män som är gifta och som vill ha en hemlig älskarinna, här är jag. Av erfarenhet vet jag att sexlivet dalar i ett äktenskap efter ett antal år, har själv varit gift, dock inte så länge. Och jag är ganska ung, bara 32 år, men jag trivs bra med att vara singel. Därför vill jag träffa en stilig gift man som vill ha sköna stunder tillsammans med mej. Skön sex utan krav och måsten, vi ska bara njuta av livet och vad det har att ge oss. Man lever bara en gång och idag kommer aldrig mer tillbaka, så är det ju.

Om du är en man som reser mycket i ditt jobb så följer jag gärna med dej. I den mån jag kan, jag styr mitt arbete ganska mycket själv så jag kan få sammanhängande ledighet. Det finns flera skäl till att jag vill sexdejta en gift man. Ett är att jag inte vill ha något förhållande, jag är så nöjd så som mitt liv är. Sedan så är det en spänning också, när den ena parten är upptagen. Vi måste smyga och vara hemliga, jag kommer tex. aldrig att berätta för min bästa vän om oss. Det är viktigt att inte lita på någon i en sådan här situation. Är jag en hemlig älskarinna till dej, då är jag också hemlig, inget annat är okej ju.

Så du behöver inte vara orolig, din fru kommer aldrig att få veta. Nu vet jag inte hur gammal jag tycker att du ska vara. Många sätter ju upp åldersgränser, men det gör inte jag, av den enkla anledningen att det inte spelar någon roll. Jag ser nog gärna att du är lite äldre, stilig och snygg, gärna en kostymkille som arbetskläder. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Hemlig älskarinna”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!