Jag är en het mogen kvinna

het mogen kvinna söker likasinnad manHet mogen kvinna söker en dito man, du ska vara en man som är eldig och ha temperament. Är så trött på de torra och tråkiga männen och det måste ju finnas heta män. Men frågan är vart ni gömmer er?? Kanske här?? Jag hoppas på det, för nu vill jag att det ska bli åka av, både i och utanför sängen. Den man jag söker ska vara öppen för vad som framtiden har i sitt sköte. Det kan vara en ren sexrelation, det kan också vara vänskap och sex eller kanske tom. en kärleksrelation. Exakt hur det slutar kan man bara gissa, det kan sluta hur som helst. Därför tycker jag det är vettigt att börja lite mjukt och sen får vi se vart vi landar.

Som du förstår är planering inget som jag gillar, det blir ändå aldrig som jag tänkt mej. Då är det bättre att ta allt som det kommer, det blir som det är meningen. I sängen är jag en het mogen kvinna och jag lovar dej att det blir aldrig tråkigt med mej mellan lakanen. Själv har jag passerat 35 men inte 40 och jag tror du är i min ålder, iallfall däromkring. Vi ses alltså helt förutsättningslöst och vi njuter av livet tillsammans och hoppas på det bästa.

Sex gillar jag, naturligtvis. Om jag är här då gillar jag sex, så jag förutsätter det är detsamma för dej, annars hade du inte hittat till en sexblogg. Uthålliga män har förtur och jag gillar en välutrustad man, iallafall minst 16 cm lång och gärna en grov kuk. Men det är bara önskemål och en detalj som inte alls är avgörande. Är du en man med öppet sinne och gillar att dejta, hör av dej! Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag är en het mogen kvinna”

  1. Hej Hej! Jag läste din annons och det verkar som att du skrev till mig. Om 23cm räcker så är ord onödiga, kontakta mig så tittar vi på detaljerna.😘💐

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!