Kåt mogen kvinna

kåt mogen kvinna söker sexJag är en kåt mogen kvinna på 45 år som söker en kåt man att träffa regelbundet, som knullkompisar. Efter att ha levt ensam i några år nu känner jag att jag är redo att möta någon ny man att dela min tid och mitt liv med. Tyvärr har jag inte haft något sexliv under dessa åren när jag levt ensam. Det är rätt så jobbigt eftersom jag är en sexuell kvinna. Men jag behöver lära känna en man för att ha sex. Att köra engångsligg har aldrig varit min grej om man säger så, det ger mej inget, sådan är jag.

Jag söker en kille/man som är trevlig, öppen, frisinnad och har ett bra sinne för humor. Jag skulle vilja ha sexträffar ett par gånger i veckan för sex och samkväm, ja umgås helt enkelt. Just nu är jag inte redo för något stabilt förhållande, jag trivs bra som singel faktiskt, men man vet aldrig vad framtiden har i sitt sköte.

För mej är det viktigt med ärlighet och öppenhet. Så det är viktigt att du är öppen och ärlig med mej från början. Vi behöver inte köra ”katt och råtta” lekar, vi är båda fria att göra vad vi vill. Dock vill jag att när det gäller det sexuella, så är vi 100% ärliga mot varandra. Har jag bra sex, då räcker en sexpartner för mej, detsamma ska gälla för dej.

Du ska vara som mej, dvs. väldigt aktiv och gillar att träna och vara ute i naturen. Tänk så mysigt vi kan ha när vi packar picknick korgen och sticker ut i skogen och myser ;-). Hör av dej så ses vi över en fika och checkar läget och tar det därifrån. Kram från mej, en kåt mogen kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Kåt mogen kvinna”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!