Kåta par

par söker andra kåta par för partnerbyteVi är ett par som söker andra kåta par för vänskap och partnerbyte. Vi är båda i 40 års åldern, ser ok ut och lever i en stadig relation sedan många år tillbaka. Båda är bi och är ni också bi är det en fördel men inget krav. Om ni inte vill ha sköna bisexlekar så respekterar vi det fullt ut. Men partnerbyte är något vi vill ha och vi har haft det förut och det är så njutbart. Vi har sex brevid varandra, kanske man kan hjälpa det andra paret på traven lite om det skulle behövas. Allt är tillåtet på våra sexträffar så länge alla är med på det, ett nej är ett nej och ska naturligtvis respekteras!

Vi vill träffas och lära känna varandra lite, typ som att umgås med vänner. För vi hoppas att vi blir vänner och kan umgås och ha sex när det känns naturligt. Det brukar bli bäst då. Ni är fräscha, i vår ålder och det ska inte vara någon risk för svartsjuka, det är vi noga med att påpeka. Vi ska njuta tillsammans och ha det skönt, vi orkar inte med några drama. Vi båda är helrakade och ser helst att ni också är det. Det är renligt och sen härligt med full hudkontakt, det blir en helt annan känsla.

Vad säger ni, ska vi höras av och se om ömsesidigt tycke uppstår? Och sen bjuder vi hem er till oss för en god middag och lite gott att dricka. Vi är duktiga på att ta initiativet på ett naturligt sätt, är det okej för er? Det är svårt att planera något sådant här, vi är två kåta par, alla vet hur kvällen slutar. Det blir som ett långt förspel. Vill ni träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Kåta par”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!