Kolla porrfilm

ska vi kolla porrfilm tillsammansSka vi kolla porrfilm tillsammans? Kåt mogen kvinna som gillar att kolla lite porr med en kåt man, så som man gjorde förut. Numera är det inte så vanligt gissar jag på och det är lite synd. Nu är allt på datorer, men jag har min gamla VHS kvar och har en del p-rullar. Vem är jag då, tja, svårt att beskriva sej själv, men jag är en mullig kvinna, ser alldaglig ut. Har ett stort sexbehov och behöver en likasinnad man som vill träffas! Jag är helt oblyg och jag är mej själv alltid, det jag vill ha, det tar jag. Nu vill jag ha en kåt man så nu återstår att se om någon man vill ha mej?

När det kommer till att kolla porrfilm, så gillar jag porrfilmer som har lite handling. Inte bara pang på rödbetan, utan det ska vara lite erotiskt och upphetsande. Det är sådana p-rullar jag har, dom är gamla men dom är faktiskt riktigt bra. Att sitta fullt påklädd och börja kolla tillsammans med en okänd man, bara det i sej triggar igång min kåthet. Jag vet att det kommer att sluta med att vi knullar i soffan, för jag kan inte låta bli. Blir så kåt när jag kollar när andra har sex, så jag kommer att förföra dej. Tror att jag börjar lirka fram din hårda kuk och suga av dej, suga kuk är en favorit kan man säga.

Jag vill först att vi ses och tar en fika med dej. Vi kanske ska ha lite fredagsmys i dubbel bemärkelse, det hade ju varit trevligt, vad tycker du? Men vi måste ha kemi, ok?! Vill du ses så vi kan göra detta som är lite retro, jag vill, frågan är om du vill?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Kolla porrfilm”

  1. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse.
    Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!