Liten kuk

mogen kvinna söker kille med en liten kukÄr du kille och har en liten kuk så ska du läsa vidare. Jag är en mogen kvinna som njuter allra mest av en kuk modell mindre, stora gör ont och är inte alls så skönt. De flesta kvinnor skriker efter stora kukar, men jag är inte som alla andra kvinnor. Små kukar är sköna, de är mysiga att suga också, att suga en liten kuk innebär att jag kan få in hela i munnen. När du sprutar så är det så härligt att ha hela härligheten i munnen. Man känner hur sperman pulserar ut, det är så läckert.

Sen finns det många fördelar med en liten kuk. Man kan ha analsex och det är gudomligt skönt, en liten kuk är precis lagom i rumphålet. Killen jag vill träffa kan vara allt från 20 år och uppåt. Din ålder är mindre viktig medan vår kemi är desto viktigare och att vi har attraktion. Om allt stämmer och vi trivs tillsammans som vänner och om vi har bra sex. Ja, då vill jag att vi ses regelbundet, som KKs utan krav och måsten, när vi se så njuter vi. Det behöver inte vara svårare än så, onödigt att krångla till det eller hur!

Jag tycker vi snackar lite på nätet och sen i videosamtal. Om allt känns bra så långt så bestämmer vi en dag och tid när vi ska träffas. Vad vi gör då, det får vi se, men mitt förslag är att vi ses på offentlig plats. Ett ställe där det rör sej andra människor, det känns bäst tycker jag. Om du gillar det du ser och om du gillar det du nyss läst här i min knullannons. Hör då av dej så att vi kan börja vår sköna resa tillsammans. MVH.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Liten kuk”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!