Min sexlust

behöver hjälp att få tillbaka min sexlustSå här är det, min sexlust har försvunnit sen jag kom in i klimakteriet, trist men så är det. Det är för mej hemskt jobbigt eftersom jag i hela mitt liv har varit mycket sexuell av mej. Jag har alltid haft en sexlust utöver det vanliga, sen kom jag in i klimakteriet *poff* så försvann all lust. Utöver det så har jag lagt på mej många extra kilo, främst på magen. Det ser hemskt ut och jag gör allt för att gå ner i vikt, men inget händer. Jag måste ta tag i mitt liv och försöka göra det bästa av det hela. Därför söker jag en man som vill träffas lite då och då. Vi ska ha sex tillsammans och vi ska kanske umgås utanför sängen också, som vänner.

Sex är bra motion sägs det, så varför inte ge det en chans och hjälpa mej att knulla mej smal. Sexlusten är som sagt borta, men när jag börjar pilla på mej själv, då blir jag kåt. Men att ta initiativet händer inte, för jag har inte den lusten där. Förut tänkte jag på sex varje dag, blev kåt ibland och så, men det händer inte nu. Så jag vill träffa en man som tar initiativet till sex, som börjar smeka mej så jag kommer igång. Jag tänker att om jag träffar någon regelbundet och har sex, så kanske sexlusten sätter igång igen. När man som jag är en singeltjej (kvinna) så är det svårt att hitta någon att ha sex med.

Är du en man som vill hjälpa mej att få tillbaka min sexlust? En seriös man som också är singel och du behöver inte vara perfekt. Bara vi trivs i varandras sällskap så är jag nöjd. Kan du höra av dej så vi kan träffas snart? Kramar.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Min sexlust”

Lämna en kommentar