Mogen fitta

mogen fitta söker kåt kukMogen fitta söker hård och skön kuk för sex och njutning i massor. Jag är alltså en mogen kvinna och söker en man att sexdejta lite då och då när lusten faller på. Vem du är återstår att se, hur du ser ut spelar inte så stor roll. Men att vi har kemi spelar roll och också att vi har bra sex och kan vara goda vänner utanför sängen. Sen måste du tåla en mogen kvinna, en dam, som trots det är frispråkig, något filter har jag inte. Många kvinnor är så märkvärdiga, de ska låtsas vara så perfekta, sådan är inte jag. Jag är mej själv, pratar snusk när jag känner för det, men då inte med kreti och pleti förstås. Lite förstånd har jag trots allt kvar!

Du som är en man som vill ha en självständig kvinna att träffa ibland, du ska skriva till mej. En dejt i verkligheten, tex. över en kopp kaffe eller en lunch på stan, bara så vi kan snacka lite. OCH känna av kemin. Det är en bra början tycker jag och sen vad som händer därefter, det får vi båda bestämma tillsammans. Oftast känner jag direkt om jag klickar med en person eller inte. Jag är så gammal så jag vet vad jag vill ha och jag visar också dej respekt och säger rakt ut vad jag tycker. Men jag gör det respektfullt men tydligt.

Är du en skön man som gillar en mogen fitta och som vill träffas irl snart? Det hoppas jag, dock måste du vara mer än 35 år, vuxen och en seriös man som inte håller på och tramsar. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Mogen fitta”

Lämna en kommentar