Myshelg

kåt tjej vill ha en myshelg med mycket sexSnygg kvinna söker en mysig och snygg kille för en myshelg tillsammans. Gärna flera myshelger ifall den första myshelgen blir lyckad. Du är som sagt en snygg kille, från mina ögon sett, jag går inte enbart på ytan. Men du måste vara fräsch och gärna vältränad och åtminstone inte tjock. Jag själv ser bra ut en tio-poängare säger en del, men det ligger i betraktarens ögon. Själv är jag nöjd och jag har ett bra självförtroende. Jag är 30 och singel och vill fortsätta vara singel, jag har varken tid eller lust att stadga mej just nu. Därför är en myshelg lite då och då något jag behöver och vill ha, då är det inga krav och vi kan bara njuta fullt ut.

Jag tycker om mjuksex och långa förspel, jag är nog ganska ”tam” när det kommer till utsvävningar i sängen. Har inte provat så mycket avancerad sex, men kan tänka mej att pröva om det är något som lockar mej. Du är en kille som fattar att vi tjejer inte gillar att bli knullade i röven, så mitt rumphål låter du bli. Annars gillar jag missionären, den är mycket underskattad. Men bakifrån är också härligt och att rida en hård villig kuk gillar jag massor, då har jag ”makten” och det gillar jag hehe.

Du är en kille som har en ganska stor kuk, men inte alltför stor, då gör den bara ont. En liten kuk är fint och skönt, men tyvärr, nu söker jag någon som har modell medium eller stor. Om du är rakad eller inte spelar ingen roll, själv är jag helrakad och jag kan raka dej om du vill. En dusch är viktigt innan vi har sex, hygienen är superviktig och vi kan duscha tillsammans. Vill du träffa mej?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!