Nakenbad

mogen kvinna söker sällskap till nakenbadJag är en kåt mogen kvinna, något mullig som söker en partner att gå på nakenbad med. Detta handlar inte om sex, även om det kanske kan övergå till det längre fram. Men inte i början, utan det handlar bara om att jag vill ha sällskap på nakenstranden. Eller för att åka till skogen och ligga och sola naken i en mysig glänta i skogen. Nakenhet för mej är helt naturligt, det är så vi är födda och det är helt naturligt. Naturligtvis är det till viss del sexuellt triggande att vara naken ensam eller bland andra män och kvinnor.

Helst ser jag att män svarar, gärna män som är mogna för sin ålder då jag vill kunna föra en vuxen konversation med dej. Är du under 30 tror jag inte att vi har så mycket gemensamt. Vi ska ju umgås som vänner till en början. Det vore bra om vi träffades några gånger innan vi går på nakenbad tillsammans, så att vi känner varandra litegranna iallafall. Jag håller till på västkusten men kan tänka mej att köra en bit för rätt sällskap. Dock vill jag att du besöker mej första gången om det är okej för dej?

Jag är en mogen kvinna med stil och klass, jag ser bra ut och är fräsch. Om du är en gentleman är det ett plus, numera duggar det inte speciellt tätt med gentlemen. Men jag gillar att bli behandlad som en kvinna och jag är av förklarliga skäl lite gammaldags, det bör du också vara. Att sola och bada är en härlig frihetskänsla, det har jag gjort i många år. Långt innan det blev ”populärt”, dock är jag ingen som knullar offentligt, sådant är privat och hör hemma inom hemmets fyra väggar. Vill du träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Nakenbad”

  1. Hej naken badande vackra kvinna är en man som är mogen att ta tillfället i akt att sola bada naken med en stilig kvinna som du har inte gjort det förut men känner att jag borde prova på detta . Ser fram emot att höra av från dig . Mogen man

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!