Naturlig mogen kvinna

Hej alla naturliga män som gillar och uppskattar en naturlig mogen kvinna! Här är jag och jag är dejtingsugen nu, sen vad det leder till, det får vi se. Det är ju helt omöjligt att säga innan vi ens har träffats. Men om jag får önska så blir vi knullkompisar eller kanske ett par, men det kan också bli så att vi bara blir vänner. Så jag vill dejta en riktig karl och sen får vi se vart det leder. Jag tycker detta är lite spännande, det är första gången jag skriver en sexannons. Och även första gången jag dejtar en karl på detta sättet. Det kan sluta hur som helst och det gör det hela extra spännande.

Som du ser så är jag en mullig kvinna men jag är inte tjock. Lite hull har jag som sagt, jag har en hårig fitta som inte ens är trimmad. Mina stora bröst är naturliga och jag tycker att dom är fina för min ålder. Lite hänger dom såklart, jag har väninnor som har riktiga hängbröst. Jämfört med dom så är mina bröst fasta och fina, vad tycker du?

Du är en man, en riktig man med allt vad det innebär. Du ska vara dej själv, uppföra dej som en gentleman och inte vara feminin på något sätt. Idag är många män väldigt feminina och det är direkt avtändande tycker jag. Vad har egentligen hänt med männen idag, men många är feminina på olika sätt. Nu tror jag det står rätt så klart att jag vill träffa en riktig karl, en gentleman! Så om du vill dejta en naturlig mogen kvinna så ska du höra av dej, jag hoppas att vi ses snart!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!