Nudist kvinna

kåt nudist kvinna söker sällskap på nakenbadJag är en 35-årig kåt nudist kvinna som söker en man eller kvinna som är intresserad av att gå på nakenbad med mig på våren och sommaren. Jag är självständig och har ett positivt synsätt på livet. Att bada naken är något som jag verkligen njuter av och visa upp min mogna kropp för andra män och kvinnor. Och jag skulle vilja dela den här upplevelsen med en likasinnad man eller kvinna.

Jag söker någon som är vuxen (minst 25 år) och förstår vad det innebär att vara på nakenbad. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av detta. Men du bör vara öppen och avslappnad kring att vara naken i bland andra personer. Att ha sex med andra på nakenbad är också något jag vill. Men dock bara med åskådare som valt att titta på, inte helt öppet och offentligt. Det där med att ta hänsyn till sina medmänniskor och inte tvinga på någon någonting de inte valt. Respekt är ordet!

Jag ser efter någon som är äventyrlig och öppen för nya busiga upplevelser. Vi kan hänga på stranden, sola, simma och hångla och mysa med andra likasinnade människor. Detta kan vara en spännande och sexig upplevelse för oss båda. Faktiskt så blir jag lite kåt av att bara skriva detta, men sådan är jag, väldigt spontan och jämt sugen.

Om du är intresserad av att gå med mig på nakenbad på sommaren och vill träffa en självständig och äventyrlig nudist kvinna hör av dig. Jag hoppas att vi kan träffas även på höst och vinter när det inte är badväder, hemma hos dig eller hos mig. Det tror jag blir en bra början, vad tror du?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar