Oerfaren tjej

jag är en kåt och oerfaren tjej som söker en äldre manHej alla äldre män mellan 30 och 50 år, jag är en oerfaren tjej på 25 år som vill sexdejta. Du tycker kanske att det är konstigt att jag som är 25 är oerfaren, men så är det, tyvärr. Jag är ganska så blyg och har inte haft någon pojkvän och bara haft sex några gånger. Och de gångerna var det med killar i min ålder och det var över på några minuter. Så det var inte mycket till sex, så nu vill jag träffa en lite äldre man som är erfaren. En man som bryr sej om mej också och inte bara sej själv och att jag får njuta och få orgasm.

Jag onanerar ofta och det är skönt men mer och mer har jag börjat fantisera om en äldre man. Om en ådrig gubbkuk som tränger in i min trånga fitta. Dina vana händer smeker min mjuka kropp. Nu ska det bli verklighet har jag bestämt mej för nu och jag ger mej inte förrän jag fått uppleva detta. Jag är en söt tjej men mitt problem är att jag är blyg, så du får ta första steget.

Du får puscha på och jag är nog inte sen att hänga på om man säger så. När jag väl ”kommer igång” så tror jag det är svårt att stoppa mej. Jag är kåt jämt, så känns det iallafall, jag hoppas att vi kan träffas några gånger så du kan lära upp mej. Det är skitsvårt att veta hur man ska smeka en kuk, hur man ska suga kuk och sådant så det är skönt för dej. Men jag tror att du kan lära mej det. Jag vill inte vara en oerfaren tjej hur länge som helst. Är du en fräsch äldre man så hör av dej, puzzz!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!