Onani kompis

kåt kvinna söker onani kompisHejsan, jag är en kåt kvinna 37 år och singel. Jag söker en onani kompis, jag vet det låter konstigt. Men jag vill onanera med någon, man eller kvinna spelar ingen roll. Vi börjar att köra med videosamtal och sen när vi är redo så ska vi träffas irl. Vi ska inte ha någon som helst kroppskontakt, bara så att du redan nu vet vad som gäller. Sen är det en annan sak, när vi onanerar tillsammans i videosamtal så visar jag inte mitt ansikte samtidigt. Det tror jag att du fattar, det skulle vara hemskt pinsamt om någon skulle spela in det. Tror alla som är seriösa förstår mitt resonemang här.

Jag ser väl ganska ok ut, har en fin fitta och har en delvis hårig fitta, det måste du gilla. Stora bröst har jag, ganska iallafall, jag är ganska stolt över dom. Män brukar gilla att gosa med mina bröst. Kanske ska tillägga att jag även har en dildo som jag kan tänka mej att använda när vi ska onanera tillsammans. Då jag valt att inte ha sex med män utan att ha ett förhållande, så är en dildo ett måste. Fittan min behöver fyllas upp ibland och då funkar en dildo bra till det. Men visst, det är inte samma känsla som att bli knullad av en riktig kuk. Men vad gör man när man inte har ett förhållande, då får man ta det näst bästa.

Jag vill inte ha något förhållande, du ska bara vara min onani kompis, thats it! Är så trött på karlar och allt strul som blir när man har ett förhållande. Nu är det lite mitt eget fel att mina förhållande inte håller, jag är lite speciell. Men att onanera ihop ger inga problem, inga krav och både upphetsande och njutbart.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!