Online dejting

mogen kvinna ska prova online dejtingHej hopp :-). Jag är en kvinna som för första gången ska prova online dejting för att hitta en trevlig karl. Det jag söker är en trevlig karl som vill träffas och se vart det leder. Jag är öppen för ett förhållande om vi klickar. Om vi inte klickar så är jag öppen för ett kk-förhållande och om vi inte klickar där heller, så blir vi kanske vänner. Alltså, jag vill träffas helt förutsättningslöst och se vad som händer. Jag har som sagt inte provat online dejting förut och vet inte om det funkar eller inte. Men det gör det nog, alla dejtar online nuförtiden, så jag gör också ett försök.

Vem är jag då? Jo, en kvinna som fyllt 39 år, är singel sen nåt år tillbaka och trivs bra med det. Men det hade varit trevligt att träffa en trevlig karl som har ungefär samma intresse som jag har. Något  jag tycker om är att vara ute i naturen, sommar som vinter. Det blir promenader dagligen och sen så gillar jag att laga mat, är rätt så duktig på det. Ibland sjunker jag ner i fåtöljen med en bok. Att gå ut på krogen händer mer och mer sällan, det ger mej inte så mycket, men ibland är jag ute med väninnorna. Sen är ju sex ett av mina intressen, ett skönt intresse minst sagt. Kan väl redan nu säga att jag har ganska hög sexdrive och det är bra om du också har det. Ifall det blir nåt mer än vänskap är det bra att vi är på samma level.

Hör av dej och berätta lite kort om dej själv och sen ser vi vad som händer därefter, vi planerar bara det nödvändiga, ok?! Detta är spännande och kan sluta precis hur som helst. P & K.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!