Par söker

kåt par söker par, män och kvinnor för sexHejsan, par söker par eller en man eller kvinna för trekant eller en fyrkant med partnerbyte. Vi är som ni förstår ganska flexibla och gillar att ha sex med båda könen. Det som vi tycker är viktigt och ett måste, det är att vi kommer bra överens och kemin är bra. Kön spelar ingen roll för oss, vi är båda bi och förutsätter att ni som svarar också är det. Hon har en sexig kropp, stora fina bröst och en skön fitta. Han är hyffsat bra utrustad och vi är båda helrakade, vi gillar när det är lent och fräscht. Helst ser vi att ni också är helt eller delvis rakade! Vi är båda i fyrtioårs åldern och ser att ni som hör av er iallafall är över trettio år och inte över sextio år.

Det vi söker är återkommande sexträffar och vi hoppas att vi även kan umgås som vänner. Men det får vi se, vi måste då klicka på flera plan, det är inte alltid det funkar, utan vi får ta allt som det kommer. Om det utvecklas så att vi även blir vänner är det ett stort plus. För oss är det ganska viktigt, då kan man umgås och sexet kommer helt naturligt. Det tycker vi är det bästa, tror att de flesta håller med oss om det.

Det är inte första gången vi har sex på flera, vi har haft det en gång förut (trekant) och det var så himla skönt. Därför vill vi göra det igen och hoppas på att någon svarar på vår sexannons. Par söker är inte så jättevanligt, vi tror de flesta par träffas på sexklubbar och liknande. Dock har vi aldrig varit på sexklubb, men det kanske hade varit trevligt. Vi kan kanske gå tillsammans?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!