Passionerad sex

kåt mogen kvinna söker passionerad sex med en kåt manHej, jag är en mogen kvinna som är 38 år som söker en man för passionerad sex men utan att blanda in känslor. Jag är så trött på sex när det är typ pang på rödbetan direkt utan några förspel eller annat. När man drar ut på orgasmen så blir det så jäkla skönt när man väl kommer, orgasmen blir extremt kraftfull. Det är regelbundna sexträffar utan krav som det handlar om, inga engångsligg. Därför har jag bestämt mej för att inte ha sex de första tre gångerna vi ses, just för att försäkra mej om att du inte bara vill ses en gång. Lite seriöst får det vara även om det är kravlös sex det handlar om.

När det kommer till sex så gillar jag det mesta men exakt vad som jag gillar låter jag vara privat. Vanlig sex gillar jag såklart också! Men vad det är som är lite udda, det snackar vi om när vi fått kontakt. Det är nämligen så att jag har en del sexfantasier jag vill förverkliga. Är lite udda men samtidigt inget konstigt alls, för andra är det nog typ normalt. Du är en singelman som är från 30 år och uppåt, det funkar bäst så. Du kan vara yngre också, det är ok, men då får du vara mogen för din ålder.

När vi ska ses i verkligheten första gången så gör vi det på stan. Vi tar en fika eller en lunch och snackar lite och om allt funkar går vi hem till mej och fortsätter snacka där. Passionerad sex gillar du och långa förspel, erotisk massage och massor med slick och sug. Låter det som nåt för dej? Hör då av dej så vi kan börja vår busiga sexresa tillsammans. Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!