Seriöst förhållande

söt tjej söker ett seriöst förhållandeTjenare alla pigga och glada killar, jag är en söt tjej som söker ett seriöst förhållande. Så här och nu söker jag en pojkvän, sen om mannen i mitt liv finns här, det återstår att se. Men nu är det så här, sex är jätteviktigt för mej, så det är naturligt för mej att söka här också. Samtidigt så vet jag också att många killar som är här de söker engångsligg eller sex utan krav. Nåja, det kostar inget att skriva en kontaktannons här så jag har allt att vinna och inget att förlora. Ibland måste man chansa och här tar jag nog en stor chans. Men man vet aldrig, plötsligt händer det!

Jag kallar mej Lina (jag heter något annat) och jag är en söt blond tjej som är 28 år. Du ser på bilden lite hur jag ser ut, bättre bilder får du se när du hör av dej och om du är seriös. Som person är jag en pigg och glad tjej som har ett bra jobb, egen lägenhet och är nöjd med livet i allmänhet. De saker jag värderar högt i ett förhållande är tillit, för att det ska funka måste vi kunna lita på varandra. Utöver det så ska vi vara bästa vänner som kan prata om allt, för mej är kommunikation viktig. Inte bara att vi pratar utan att vi är tydliga när något är fel eller om något är bra. Att vi båda är omtänksamma och tar väl hand om varandra när det gäller. Det är du och jag mot världen, typ så! Och sex är såklart också jäkligt viktigt, gärna ofta och länge!

Finns du kille som också letar efter ett seriöst förhållande? Jag hoppas det och jag hoppas att du skriver en rad till mej. Kram från mej.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!