Sex i Göteborg

gift kvinna söker sex i göteborg med en kåt manHej, gift kvinna söker sex i Göteborg med en trevlig och gärna upptagen man. Jag får inte tillräckligt med sex hemma, maken typ sexstrejkar och det är lite trist. Men det är som det är och nu står jag inte ut längre. Att vara otrogen är inte något som jag egentligen vill men när jag inte får sex hemma så har jag inget val. Jag har gjort vad jag kan för att kicka igång sexlivet, men det har inte funkat tyvärr. Då jag är gift och detta måste skötas 100% diskret så är bilden på mej därefter. När vi fått kontakt så byter vi bilder så du får se hur jag ser ut. Jag kan säga så mycket som att jag är en snygg kvinna, brunt halvlångt hår och jag duger nog.

Jag är i god form för min ålder, jag har passerat fyrtio, men ser yngre ut. Som du ser så är fittan delvis rakad och det gör sexet mycket skönare tycker jag. Var, när och hur vi ska träffas tar vi lite mer privat. Vad jag kan säga redan nu är att jag vill prata med dej i videosamtal innan vi ses irl. Det är ett måste så att jag ser att du är den du utger dej för att vara. I övrigt så ska du vara en riktig man, en viking, det gillar jag, en rejäl karl helt enkelt. Hur du är utrustad spelar inte så stor roll. Det viktiga är att du vet hur du ska hantera kuken så det blir skönt för oss båda.

Jag tycker om långa förspel och verkligen dra ut på orgasmen, men en snabbis ibland är också skönt. Kondom är ett krav, det känns bäst så. Är du också sugen på sex i Göteborg, hör av dej, du är 25-45 år!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!