Sex online

kåt kvinna vill ha sex onlineNumera har många sex online, ursäkta min okunskap, vad är det egentligen? Jag är en kvinna som nyligen separerat och är nu redo att börja dejta och nu ska jag sexdejta. Därför är jag lite nyfiken på det där med att ha sex på nätet. Det känns för mej inte som nåt så speciellt njutningsfullt, utan mer som digital sex, hur det nu kan fungera?? Fast, jag gissar på att det är så här, att man får kontakt online och sen träffas i verkligheten, jag kan inte tro något annat. Så jag undrar om här finns en man som vill sexdejta med mej? Jag vill bara träffas i verkligheten, jag vill inte ha sex online, vad det nu än innebär.

Man måste ju träffas fysiskt för att ha sex. Att jag skulle sitta framför en skärm och onanera och smeka mej själv, det finns inte på kartan, no way! Jag vill och ska träffas i verkligeheten och få känna på dej och känna dej i mej. Skön sex när den är som bäst, så tycker jag. Jag är inte speciellt teknisk och jag är inte så digitaliserad ännu, tycker inte att det behövs. Men sex behöver jag nu sen jag blev ensam, men bara sex, jag är klar med förhållande för ett tag framåt.

Jag är en kåt kvinna på 42 år och ser väl rätt så alldaglig ut, jag sticker inte ut och jag är mej själv. Det är en dito kille jag söker, en seriös kille som vill träffas nångång ibland och ha sex med mej. Vanlig sex, inget konstigt, på min tid hette det vaniljsex, mjukt och skönt och mycket njutning. Jag tror att du är från 30 år och uppåt, singel, fräsch och vill träffa mej ibland. Nu hoppas jag att just Du finns här!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!