Sex utomhus

kåt mogen kvinna vill ha sex utomhusHejsan, jag är en kvinna som söker en man som vill ha sex utomhus! Det är härligt att ha sex ute i det fria, den känslan är svår att beskriva i ord, man måste uppleva det. Jag brukar ofta åka ut i skogen och leta upp en glänta där jag lägger mej och solar naken, det är skönt men lite trist ensam. Så nu vill jag att en man hänger med mej ut i skogen (inte till nakenbad). Sen vad som händer, det återstår att se. Men det lär bli svårt att hålla fingrarna i styr när vi båda är nakna och solen värmer våra kåta kroppar. Om vi fattar tycker för varandra. Alltså mer än vänskap och en sexuell relation, är det ett plus. Men inget som jag söker aktivt, det blir som det blir.

Jag älskar att vara naken, det är naturligt för mej och jag är inte blyg. Förstår om du är lite blyg till en början. Det är man när man inte är van vid det och speciellt när man är med en okänd person. Men det är normalt och du kommer nog också att tycka om att vara naken, för det är bara så härligt. Om vi knullar så är det trevligt, men vi planerar inget. Utan vi åker ut i skogen utan några planer mer än att sola och njuta i det fina vädret.

Det är viktigt att vi solar nakna där det inte är några andra människor. Vi kanske ska ha sex utomhus och då ska det vara privat, utan åskådare. Jag kan ”min” skog ganska bra och vet vart det brukar vara folk som promenerar. Är du en trevlig man som vill och vågar träffas för att sticka ut med picknick korgen och en stor filt i skogen?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sex utomhus”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!