Sexdejting

mogen kvinna ska prova sexdejting på nätetDå var det dags för mej att prova sexdejting på nätet, som mogen kvinna och nyskild så är jag novis på detta. Är så längen sen jag dejtade. Söker seriösa män, ålder inte intressant, men över 18 måste du vara, det är givet. Jag har dejtat förut men inte på nätet och absolut inte sexdejting. På min tid innan jag stadgade mej, det är förvisso länge sen. Då var det sexannonser i porrtidningar som gällde. Det var inget jag praktiserade på den tiden, då dejtade man på vanligt sätt. Nu är det helt annorlunda och sexdejting verkar superspännande och man får snabbt kontakt.

Jag är en mullig kvinna, är inte världens snyggaste och jag är lite nervös och orolig för hur detta ska gå. Man har ju hört om oseriösa män som sitter och lurar äldre på nätet, så jag är på min vakt. Det enda jag vill är att hitta en man att träffa för sex lite då och då. Något fast förhållande är jag inte intresserad av just nu, det får vänta några år om det ens blir igen. Friheten är något jag värderar högt, jag har kommit att uppskatta det extremt mycket nu när jag är fri. I början separerade vi på prov, då var jag en särbokvinna, men samtidigt var vi tillsammans. Då hade jag inte den friheten jag har nu.

Jag älskar män, ni är underbara och härliga, de flesta av er iallafall. Det jag gillar är en man som vågar vara man, idag är allt så feminiserat så många män är det också. En feminin man är ett big No No för min del, bara så att du vet det. Jag vill bara ha kontakt med en riktig man, thats it! Finns du här och vill du också prova sexdejting på nätet?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sexdejting”

  1. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse. Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!