Sexig mogen kvinna

kåt sexig mogen kvinna söker en manHejsan! Här finns jag, en sexig mogen kvinna i mina bästa år. Jag vet inte om alla tycker att jag är sexig, men jag själv gillar vad jag ser. Det är sexigt med en kvinna som är lite till åren men ändå är sexig och ser helt okej ut. Att jag har ett gott självförtroende tror jag att du förstår och om du gillar vad du ser, hör då av dej. Den jag söker är såklart en man. Din ålder är väl inte det viktigaste, men jag tror att du åtminstone fyllt 30 men inte äldre än 60 år. Själv är jag kring 50 och njuter fullt ut av livet som singelkvinna. Det är ett tag sen jag lämnade ett livslångt förhållande och jag trivs fantastiskt bra med livet nu.

Dock är det något som saknas och det är sex och närhet, varken mer eller mindre. Som du förstår så söker jag inget stadigt förhållande, jag är nöjd som det är, mitt liv är fantastiskt nu. Så förvänta dej inte att vi ska bli ett par! Som en sexig mogen kvinna så har jag en hög sexdrive och behöver en dito man för sex och närhet. När man är singel så saknar man någon att vara nära, någon att krama. Är det dej jag ska krama och ha sex med, är det du som ska bli min knullkontakt? Obs! Jag vill bara träffa en och samma man!

Jag ser helst att vi ses på helgen, för i veckorna har jag fullt upp med annat. Sen älskar jag att ligga i sängen länge på morgonen när jag har en man i sängen, morgonsex är så underbart skönt. Du är seriös i detta och du vill ses irl och ta en fika inom det snaraste, finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!