Sexig puma

sexig puma söker en kåt gentleman för sexSexiga underkläder, lagom mogen kvinna, en sexig puma helt enkelt, det är sådan jag är. Söker nu en trevlig gentleman som vill dejta mej, sen om det blir en sexdejt eller inte, det får vi se. Men det är sex jag söker, det kanske börjar med vänskap, men jag vill att det slutar med sex. Nu är det också så att jag vill ha lite stil och klass, detta handlar inte om att bara knulla. Utan det ska vara med stil och klass, så därför söker jag en gentleman! En man som vet hur en kvinna ska behandlas både i och utanför sängen. Du ska förstå och respektera mej, även om jag är en kvinna så behöver jag också sex.

Alla vill inte ha ett stadigt förhållande, många, däribland jag, har inte tid eller lust med det. För mej är det både ock, jag är mitt i karriären och den är viktig för mej. Då har jag ingen tid över att engagera mej i något djupare förhållande. Men sex måste jag ha, men engångsligg är inget för mej, då hade jag känt mej billig. Så, som du förstår är det återkommande sexträffar jag vill ha. Om vi kan umgås lite utanför sängen så är det ett plus, blir trevligare så!

Du är en man som är från 30 år och uppåt, du är vältränad och någorlunda bra utrustad. Att du är uthålllig förutsätter jag, för det är så man förför en kvinna. Det gör man inte genom att komma direkt. Långa förspel och mycket skön sex, det vill jag ha. Vet att det inte är helt lätt att hitta, kemin ska funka och mycket annat. Men någonstans måste man börja, så varför inte här och nu? Kram från en sexig puma!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!