Sexmöte

mogen kvinna söker sexmöte med mänTjenare, kåt tjej här, ja eller kåt mogen kvinna som söker sexmöte med en man. Jag är över 35 så jag får väl medge att jag tillhör kategorin mogen. Även om det tar emot, jag känner mej ung och ser yngre ut än vad jag är. Nu söker jag en kille/man som vill ses lite då och då för sex. Det är så här, jag har varit sambo sen jag var arton år och är nu singel. Så singellivet och dejtingvärlden är helt ny för mej, men jag har förstått att många sexdejtar. Jag har aldrig haft sex med en okänd man, men jag måste erkänna att det triggar igång mej lite. Sex har jag haft med två män i mitt liv, så nu tänker jag prova på en tredje.

Nu vill jag inte knulla runt med många män, det tror jag inte iallafall, det känns slampigt faktiskt. Men jag är inte sämre än att jag kan ändra mej, jag får se hur allt går och om någon ens svarar på min sexannons?! Jag har ingen nakenbild här i annonsen, det är lite sådär med den bilden jag har, är inte riktigt bekväm med det. Men jag måste ju ha en bild för att få svar. Själv vill jag se en bild på dej innan vi ses i verkligheten, så att jag vet att du är du. Men jag vill även se dej live i videosamtal innan vi ses. Vi tjejer måste vara försiktiga och är du seriös respekterar du det.

Killar mellan 20 och 45 kan höra av sej så får vi se om vi träffas och har ett skönt sexmöte och helst träffas vi flera gånger. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!