Sexpartner

kåt kvinna söker en sexpartnerHejsan, jag är en kåt 30-årig kvinna som söker en sexpartner. Jag är singel och känner mig redo att leva ut mina sexuella fantasier och dom är många, tro mig. Det jag är på jakt efter en kille som vill samma saker som jag. Jag vill inte ha något förhållande, utan vill ha kravlösa sexträffar där vi träffas lite då och då. Som person är jag nyfiken, det är samma sak när det kommer till sex. Du ska vara som jag, en kille som är öppen och oblyg och som vill prova på nya saker i sängen.

Vi ska träffas regelbundet eller kanske bara ha ett engångsligg. Vi får se hur kemin mellan oss är, för det är viktigt för mig. Är kemin bra, tja, då ses vi igen, är kemin mindre bra så ses vi inte igen. Enkelt lr hur?! Det viktigaste är att vi båda är öppna och ärliga om vad vi vill och vad våra förväntningar är. Ärlighet varar alltid längst. Även om vi inte ska bli ett par så är det viktigt med tillit.

Min sexpartner som jag hoppas på att träffa här är en fräsch kille och du lever ett ordnat liv. Inga problem, inga droger, sådant pallar jag inte med, har haft en kk förut som hade problem. Även om det inte var mina problem så påverkades vårt kk förhållande. Det gjorde att jag valde att inte träffa honom fler gånger, även om vi annars hade det bra. Detta vill jag undvika, jag hoppas att du förstår och respekterar det. Hör då av dej så att vi kan lära känna varandra mer och planera våra sexträffar. Jag ser fram emot att höra från dig!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexpartner”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!