Singel kvinna

kåt singel kvinna söker kåta par för trekantHej alla trevliga par, jag är en singel kvinna som på detta sätt söker ett par som vill träffa mej. Jag är bi och har länge sökt ett par att träffa och umgås med. Men inte enbart som vänner utan jag vill gärna mer än så. Då jag lever ensam sen en tid och är fri att göra vad jag vill så har jag sökt ett par som vill ha en trekant med mej. Men som sagt detta är mer än sex. Jag vill att vi umgås som vänner också och att sexet blir ett naturligt inslag i vår vänskap.

Utseendemässigt ser jag bra ut, är ganska vältränad och i god form trots att jag är 42 år gammal. Som person är jag väldigt lugn och är lätt att umgås med och jag är ganska social. Sex är något som jag uppskattar mycket och gärna i en trekant, men det är inte helt lätt att hitta ett par. Jag kan inte fråga mina vänner, det är inte så jag fungerar. De skulle dessutom bli chockade, dom tror inte jag är bi för det första. Och inte att jag är så här sexuell heller. Så jag provar en kontaktannons här och hoppas att det finns trevliga kåta par som hör av sej.

Jag tror att ni är i min ålder eller äldre, ev. kan ni vara yngre också, men inte under 30 år. Som ni kan se så är jag helrakad, jag gillar det och ser helst att ni också är det, åtminstone kvinnan. Vem vill ha hår i ”maten”? Inte jag och nog inte du heller. Jag är sexuellt frisinnad och pigg på det mesta, inom rimliga gränser såklart. Så vill ni träffa mej, en singel kvinna så kan ni väl skriva till mej! Kram från mej till er båda!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Singel kvinna”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!