Singeltjej

singeltjej vill träffa pojkvänHej, jag är en singeltjej på 34 år som varit singel länge nu, lite för länge tycker jag. Jag saknar en man vid min sida. Jag har så smått börja leta efter kärleken, men det är inte helt lätt. Dels har jag svårt att bli kär och sen är de flesta i min ålder redan upptagna. Så det finns inte mycket att välja på men jag ger inte upp så lätt. Nu är detta kanske inte det ultimata stället att söka kärleken på. Men man vet aldrig, ”plötsligt händer det”, kanske här, kanske någon annanstans, den som lever får se!

Jag vill ha tvåsamheten och jag vill ha kärleken och ett fantastiskt sexliv. Gå hand i hand på stan, göra mysiga utflykter, åka på semester tillsammans och allt annat man gör när man är två. Jag ska vara ärlig, en av anledningarna till att jag skriver en kontaktannons här på en sexblogg. Det är faktiskt för att sex är för mej något som är mycket viktigt i ett förhållande. Om sexet inte funkar, då funkar inget annat heller. Jag gillar mjuksex, långa förspel och mycket närhet, men också. knulla hårt ibland. Sen har jag en stor nyfikenhet på att utforska nya saker i sängen, så det vill jag göra, vill du det också?

Finns det någon trevlig kille i detta avlånga land som vill dejta mej, en singeltjej och se vad det kan ge? Någonstans måste vi börja, så varför inte med en dejt, helt utan förväntningar. Utan vi tar allt som det kommer och njuter av nuet. Du är i min ålder, plus-minus några år kan vara okej, du har inga efterhängsna ex. Och du är en ordningssam person utan en massa problem. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Singeltjej”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!