Skön sex

mogen kvinna söker skön sex med en kåt manHejsan!

Jag är en mogen kvinna på 43 år som söker skön sex med en skön man. Du är i min ålder eller yngre och du är singel och kåt. Det jag vill ha är helt vanlig sex, det verkar vara helt ute numera. Förstår det faktiskt inte, vad är det för fel med missionären, bakifrån eller när kvinnan rider mannen. Mycket slick och sug gillar jag och långa förspel såklart, det är njutning. Att slå och smiska, ha hård sex och sådant, vari är njutningen där? Det förstår jag inte, men det är jag, alla gör som de vill, jag vill ha skön sex! Många tycker kanske jag är tråkig, men det tycker jag inte, även om jag kanske är det. Men spelar ingen roll, jag gör det jag gillar och du gör det du gillar.

Man kan faktiskt ha passionerad sex även om man inte är ett par. Jag har haft det förut och jag ska ha det igen men denna gången vill jag ses regelbundet. Men tills jag hittat mannen jag klickar sexuellt med får jag kanske knulla runt lite. För man måste ju testa, man kan inte veta förrän man haft sex, om klicket finns där eller inte.

Jag ser rätt så ok ut, ingen snygging kanske, men inte heller ful, nåt mellanting tror jag. Dock ligger det i betraktarens ögon, vad tycker du om det du ser? Ser du en sexig puma eller en alldaglig kvinna? Om du gillar nylon, sexiga underkläder och sådant, då kommer du att gilla mej. Jag älskar att klä mej sexigt under och visar gärna upp det för rätt man. Frågan är om den mannen finns här och är sugen på kravlösa sexträffar?!

Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!