Spontan kåt kvinna

spontan kåt kvinna söker likasinnad kåt manTjenare! Här finns en spontan kåt kvinna som söker dito man för spännande träffar. Jag är runt de 40-50 och jag tror att mannen som jag kommer bra överens med är i min ålder. Det är inte helt lätt att hitta en likasinnad man. För jag är spontan, öppen och jag är mej själv i alla lägen. Nu vet jag inte riktigt vad jag söker här, kanske bara en vän jag har sex med. Eller kanske något mer, men det är svårt att sia om på förhand, handlar ju om kemi och en massa andra saker. En del ser mej nog som lite smått tokig, men det är väl för att jag är mej själv och spontan.

I en relation är det viktigt att man är spontan, även om det bara handlar om sex. Många vill nog och många fantiserar nog om att vara spontan och inte ha några spärrar. Men få vågar. Inom rimliga gränser såklart, det handar inte om att ställa sej och knulla mitt på torget eller ens där det rör sej andra människor. Man får visa respekt för sin omgivning, så även om jag är en spontan kåt kvinna. Så innebär det inte att jag är helt utan sunt förnuft. När jag är i en relation blir jag kanske kåt när vi kör bil, då vill jag gärna suga av dej och pulla mej själv samtidigt. Eller om vi är på bio så kan jag mycket väl ta tag i din kuk och runka dej. När lusten faller på då är jag inte blyg.

Frågan är om det finns en dito man här, en kåt man som också är spontan och gillar att ha sex på udda platser?! Det är inte lätt att hitta dej, men jag ger inte upp, jag fortsätter tills jag hittat dej! Om du finns här, så hör genast av dej till mej, så att vi kan träffas!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Spontan kåt kvinna”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!