Stora bröst

mogen kvinna med stora bröst söker dejtKvinna, 35 år här, hej alla! Jag är en kåt kvinna med stora bröst (om det nu spelar nån roll). Det jag vill är att dejta en trevlig kille, sen vad dejten slutar med, det återstår att se. Jag har insett att det går inte att planera en sexdejt för man vet inte om man har kemi innan man träffats.

Nu handlar detta kanske inte direkt om sex som prio ett. Jag är öppen för att hitta vänner, sex eller kanske den stora kärleken. Det jag också vet är att det är inte ens säkert att vi hinner ta en fika för att vi inte alls har en kemi. Nu brukar jag komma bra överns med de flesta, men man vet aldrig. Finns alltid en liten risk att vi inte gillar varandra redan från start. Så det är jag beredd på även om risken som sagt är liten.

Vi har vår dejt, ser hur det går och sen får vi vara ärliga båda två. Om det inte känns meningsfullt att träffas igen, då säger vi det innan vi skiljs åt. Det är mest fair för oss båda tycker jag. Onödigt om en av oss går och hoppas och tror att den andra vill träffas. Så, det som gäller är raka rör och att vara ärlig. Funkar det mellan oss så är det superbra, om inte så är det ingen skada skedd. Det bästa är att gå in i detta med öppna och ärliga ögon, tror de flesta håller med om det.

Sex gillar jag, naturligtvis är det så, jag är här på en sexblogg som är riktigt läcker. Gillar du ser och mina stora bröst är det ett plus. Söker en man som i förlängningen vill ha sex eller mer, finns du här tro?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR



4 svar på ”Stora bröst”

Lämna en kommentar

Vill du sexchatta live? Registrera dig Gratis idag och chatta med kåta kvinnor & män!